Restaurang

Restaurang

ServiceBip™ förbättrar kundserviceen för en oförglömlig kulinarisk upplevelse.
– Gästerna kan anropa servicepersonalen med en enkel knapptryckning ”Bip”
– Vare sig det gäller beställa mer eller att be om notan, så är ServiceBip™ ett enkelt sätt att erbjuda den bästa och smest effektiva servicen för dina kunder.
– Personalen ökar sin rörlighet samtidigt som de kan erbjuda en snabb och effektiv service.
– Köket, baren eller skerhetpersonal kan involveras så att de står i omdelbar kontakt med varandra.

ServiceBip™ är en trådlös anropsfunktion väl anpasssad för restauranger så de kan erbjuda en individuell service till alla gäster även om det är fullt.

ServiceBip™, hur fungerar det?
Genom en enkel knapptryckning kan gästen anropa servicepersonalen, utan onödig väntan på bröd, salt eller mer dricka etc.

ServiceScreen™ display kommer att förbättra ditt lagarbete. Flera personer kommer att kunna se alla samtal och servitören kan till exempel skicka en signal till kassan med hjälp € knappen för att be om notan. Därmed kan räkningen vara redo även innan servitören anländer vid kassan.

Tack vare sin armbandsmottagare (ServiceWatch™) , kan serveringspersonal och restaurangchefer kommunicera snabbare att bli mer effektiva. Köket kan meddela tillgängligheten för alla typer av livsmedel (varmt eller kallt) i realtid och undvika risken att få missnöjda kunder när maten anländer kallt. Systemet tar emot förfrågningar från både kunder och kollegor på en enda enhet.

ServiceBip™ systemet fungerar på radiofrekvenser utan någon ytterligare installation och är helt mobil.

Din Restaurang kommer att åtnjuta service excellense
– Dina gäster kommer att uppleva en förstklassig service utan att du behöver ge avkal på den personliga kontakten.
– ServiceBip™ medverkar till ökad försäljning genom den reducerade väntetiden för att beställa. I tillägg kommer kunderna att bli nöjdare.

Många restauranger anförtror sig åt oss redan – gör det du också?

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller en demonstration av systemet.