Bar

Bar

I baren kommer ServiceBip™ att väsentligt förbättra dina kunders upplevelser
– Kunderna kan anropa serveringspersonalen enkelt genom ett knapptryck.
– ServiceBip™ förbättrar väsentligt servicen och bekvämligheten för dina kunder när de vill betala, beställa eller modifiera en order
– ServiceBip™ är anropsknappen som är anpassad för en snabb och personlig service. Bartendern kan anropa köket ägaren, restaurangchefen eller säkerhetsvaker genom ett enkelt tryck på anropsknappen.

ServiceBip™, hur fungerar det?
Kunden anropar serveringspersonalen med ett enkelt knappptryck.

Genom mottagarklockan (ServiceWatch™ eller genom monitorn (ServiceScreen™) blir servieringspersonalen eller bartendern uppmärksammade ochkan agera omedelbart för att möta kundens behov.
Alternativt kan de kan även anropa servicepersonal.

Genom att trycka på €-knappen kan servicepersonalen begära fram notan från baren. Den kan däemed vara klar innan servitören ens hunnit fram till bardisken.

Monitorn (ServiceScreen™) kan publicera flera förfrågningar samtidigt, och är synlig för flera medarbetare. Ett unikt system som stärker gruppen och teamkänslan, samtidigt som kunden känner hög servicenivå och känner sig viktig.

ServiceBip™ systemet fungerar på radiofrekvenser utan någon ytterligare installation och är helt mobil. Den har en räckvidd på upp till 200m. Med hjälp av en förstärkare kan sträckas ut till 2 km.

Din bar kommer att kunna erbjuda Service Excellense
– Du komer att kunna erbjuda dina kunder en unik och omedelbar service.
– DU kommer inte längre att ha missnöjda kunder som upplever sig bortglömda utan de kommer snarare att känna sig speciella och viktiga.
– Genom en effektivare service kommer försäljnigen också att öka.

Flera barer visar redan förtroende för oss – prova oss du också.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller en demonstration av systemet.